گهداری دسته گل می‌تواند در طول عمر آن تاثیر به سزایی داشته باشد. داشتن دسته گل‌های تازه روی میز خانه یا محل کارتان همیشه حس لذتبخشی به همراه خواهد داشت. اما گل‌های شاخه بریده تا ابد ماندگار نیستند. شما می توانید عمر آنها و زمانی را که قرار است از زیبایی این گلها لذت ببرید با رعایت نکاتی افزایش دهید.

نگهداری دسته گل طبیعی و شاخه بریده

گل‌های طبیعی بدون آب مدت طولانی را دوام نمی‌آورند.  پس آب یک نیاز حتمی گل طبیعی و شاخه بریده است. معمولا از دو روش برای نگهداری گلها استفاده می‌کنند. در ادامه این روش‌ها را به شما خواهیم آموخت.

۱- روش آبیاری :

  • آبیاری باکس یا سبد گل

اسفنج آبگیر برای درست کردن باکس گل و سبد گل مورد استفاده قرار می گیرد.

این اسفنج آب مورد نیاز گل برای یک الی دو روز را نیز تامین می‌کند.

برای نگهداری بهتر و طولانی تر سبد گل و باکس گل، لازم است بعد از خشک شدن اسفنج با استفاده از مقداری آب روزانه آن را مرطوب نمایید. برای تشخیص خشک شدن اسفنج با انگشت سطح روی آن را لمس کرده و در صورتی که رطوبت کمی باقی مانده بود به این روش آبیاری نمایید:

اگر امکان آبیاری اسفنج از ما بین گل‌ها را دارید این کار را از طریق یک سرنگ بدون سوزن انجام دهید تا فرم و آرایش گل‌ها در سبد گل به هم نریزد.

در غیر این صورت با استفاده از جریان باریک آب، با احتیاط گل‌ها را آبیاری کنید تا باکس یا سبد گل خراب نشود.

حتما در اولین فرصت داخل آب قرار دهید.

قسمتی از ساقه ی گل که قرار است درون آب قرار گیرد ، حتما عاری از هرگونه برگ باشد.

آب گل را هر چند روز یک بار عوض کنید.

برای عبور بهتر آب از طریق آوندها هر روز به میزان کمی ساقه‌ی گل‌ها را به صورت اریب، کوتاه کنید.

ترجیحا زیر شیر آب یا داخل یک ظرف آب این کار را انجام دهید؛ برای این که در ساقه‌ها هواکشی اتفاق نیفتد.

سپس گل‌ها را مجددا داخل آب خنک قرار دهید.

برای افزایش عمر گل شاخه بریده یا همان گل تازه مواد زیر را دریک لیتر آب حل کرده و به عنوان آب مورد نیاز گل استفاده کنید.

  1. دو قاشق آبلیمو

آبلیمو به دلیل اسیدی بودن PH آب را تنظیم کرده و هم چنین جریان عبور آب از ساقه‌ی گل‌ها را تسریع می کند.

  1. یک قاشق شکر یا یک حبه قند

این کار به باز شدن غنچه‌ی گل ها و شکوفا شدن آن‌ها کمک می کند.

  1. دو الی سه قطره سفید کننده یا سرکه ی سفید

که  باعث می شود باکتری‌های احتمالی موجود در آب از بین بروند و محیط مناسب تری برای ماندگاری گل‌ها فراهم شود.

هم چنین می‌توانید برای باز شدن غنچه‌ی گل‌ها، آن‌ها را در آب ولرم (نه داغ) قرار دهید.

آموزش ها

آموزشداماددسته گلسئوعروسعکاسیگلمقالهنامزدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *